Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Έλαιο καρύδας το θαυματουργό-5 beauty χρήσεις του

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο πολυχρηστικά έλαια ομορφιάς.Έχει ενυδατική, αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.Χρησιμοποιείται κυρίως για την ενυδάτωση προσώπου, σώματος και μαλλιών αλλά ακόμη και στην μαγειρική. Παρακάτω θα σου δείξω μερικούς τρόπους που μπορείς να το εντάξεις στη beauty ρουτίνα σου.

 

  •  Ντεμακιγιάζ ματιών-προσώπου:Βάλε μερικές σταγόνες έλαιο καρύδας στο χέρι σου και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ σε όλο σου το πρόσωπό.Πέρασε το απαλά με έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και θα δεις το μακιγιάζ σου να "λιώνει".Αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα!
  • Ενυδάτωση προσώπου-σώματος:Αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο έλαιο είναι πως δεν είναι καθόλου βαρύ και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, δίνοντας έτσι μια φυσική λάμψη σε όλο σου το σώμα.Επίσης μπορείς να αναμείξεις 2 σταγόνες από αυτό με την κρέμα νυκτός σου για μέγιστα αποτελέσματα.
  • Ενυδατικό χειλιών:Το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε πράγμα που το καθιστά ιδανικό για ξηρά και σκασμένα χείλη.
  • Απολέπιση σώματος:Ανάμειξε μερικές σταγόνες έλαιο καρύδας με ζάχαρη και κάνε ένα ελαφρύ scrub στο σώμα σου.Θα δεις το δέρμα σου πιο απαλό και ενυδατωμένο από ποτέ!
  • Μάσκα μαλλιών:To έλαιο καρύδας είναι ένα από τα πιο ενυδατικά έλαια που μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου.Βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα μαλλιά σου και άφησέ το για τουλάχιστον 1 ώρα.Στη συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου κανονικά με χλιαρό νερό.Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
 ~Ελένη~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου