Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-Τι θα φορεθεί φέτος

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε?Το ξέρω πως το καλοκαίρι δεν έχει βγει όμως τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να μπαίνω σε φθινοπωρινό mood! Χαζεύοντας λοιπόν τις νέες κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας 2018 ξεχώρισα κάποια κομμάτια και θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας!Πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι τάσεις για φέτος! 
                                                                                                                                      

Floral φορέματα, ολόσωμες φόρμες γενικά floral παντού!Συνδύασε τα με τα αγαπημένα σου biker boots ή με μπότες πάνω απο το γόνατο για πιο καλές εμφανίσεις.Φόρεσε το αγαπημένο σου biker jacket  και είσαι έτοιμη!



Δερμάτινη φούστα συνδυασμένη με ένα απλό t-shirt και ένα blazer σε ανδρική γραμμή για ένα δυναμικό casual chic look.Μια denim φούστα με κεντήματα είναι ένα κομμάτι που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις!

Φυσικά από τη μόδα δεν φεύγουν και τα πουκάμισα!Είτε με κεντήματα, είτε με ρίγες είναι ένα κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει το look σου!Συνδύασε το με denim ή δερμάτινη φούστα για να ένα πιο girly look!



Καρό πουκάμισα, καρό σεμιζιέ φορέματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως  πανωφόρια για ένα πιο casual look!







  
Αυτά ήταν λοιπόν τα κομμάτια που ξεχώρισα.Πολλά έχουν ήδη μπει στη wish list μου.Εσάς ποια είναι το δικά σας αγαπημένα?Θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις!
~Lainey~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου