Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Οι τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018

Τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να επικρατεί στο μακιγιάζ η υπερβολή. Κοψίματα, φουσκωμένα χείλη, έντονα περιγράμματα παντού, όπου όλες οι γυναίκες έμοιαζαν μεταξύ τους. Φαίνεται πως οι make up artists επιτέλους το πήραν χαμπάρι και για φέτος τουλάχιστον κάνουν στροφή 180 μοιρών, παρουσιάζοντάς μας το ακριβώς αντίθετο. Η φυσική ομορφιά επικρατεί, ή όπως λέμε το no make up, make up. Φυσικά κι εξακολουθούν να υπάρχουν και οι πιο έντονες εναλλακτικές του μακιγιάζ  για τις πιο τολμηρές με πολλά έντονα και φωτεινά χρώματα. Αλλά ας δούμε αναλυτικά ορισμένες από τις κορυφαίες τάσεις για φέτος.

  • No make up make up

Η φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο!! Εφόσον δεν έχετε προβλήματα με την επιδερμίδα σας, ποιος ο λόγος να τη φορτώνετε και να την επιβαρύνετε; Τι πιο όμορφο από ένα υγείες, φωτεινό και ροδαλό πρόσωπο; Χρησιμοποιείστε μόνο μία μάσκαρα για να τονίσετε το βλέμμα σας, προσθέστε λίγο ρουζ κι ένα απαλό χρώμα στα χείλη κι είστε έτοιμες!! 

  • Όχι πια έντονο contouring

Στην παραπάνω φώτο έχουμε τη "βασίλισσα" του contouring (από τότε που έγινε γνωστή όλες μας, κακά τα ψέματα πειραματιστήκαμε λιγάκι με το contouring). Ευτυχώς όμως, η τάση αυτή σιγά-σιγά φεύγει από τη μόδα. Οι έντονες γραμμές αφήνουν τη θέση τους στο φυσικό αποτέλεσμα. Αφήστε τα μαγουλάκια σας ελεύθερα κορίτσια!!! Δε χρειάζεται να "κόβουμε" την κάθε καμπύλη στο πρόσωπό μας, αυτό μας έκανε να μοιάζουμε όλες μεταξύ μας! Η κάθε μία μας είναι όμορφη και μοναδική και πλέον με τις ευλογίες των τάσεων της μόδας!!

  • Φυσικά σχηματισμένα φρύδια


Το γέμισμα των φρυδιών είναι κάτι που για εμένα τουλάχιστον είναι απαραίτητο μιας που έχω αρκετά κενά. Η τάση φέτος μας λέει να ξεχάσουμε το υπερβολικό γέμισμα και σχήμα στα φρύδια, αφήνοντάς τα πιο φυσικά. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα πως τα φρύδια μας είναι δύο αδερφάκια, όχι δίδυμα, που αυτό σημαίνει πως δεν είναι ανάγκη να είναι απολύτως ίδια μεταξύ τους.

  • Ο ήλιος λάμπει μες τα μάτια σου

Πορτοκαλί και μπρονζέ σκιές το χειμώνα γίνεται; Κι όμως γίνεται!! Οι make up artists προτείνουν μακιγιάζ στα μάτια με τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος αλλά και των πεσμένων φύλλων του φθινοπώρου. Πειραματισμοί με χάλκινους τόνους, χρυσούς και πορτοκαλί μπορούν πραγματικά να κάνουν το βλέμμα να φαίνεται σαγηνευτικό! Ένας συνδυασμός που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν οι γαλανομάτες!! 

  • Έντονα χρώματα στα βλέφαρα

Για τις πιο τολμηρές της παρέας μας που βαριούνται το φυσικό-συντηρητικό μακιγιάζ η λύση βρίσκεται εδώ! Επιχειρήστε έντονα looks με χρωματιστές σκιές και μάσκαρα, παίξτε με τα χρώματα και δείτε ποια ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας χρωματισμό ματιών! Μεγάλη τάση είναι το μπλε χρώμα που ταιριάζει στα καστανά μάτια που έχουμε οι περισσότερες, το πορτοκαλί και το ροζ.

  • Έντονα μάτια και χείλη

Αν δεν είσαι λάτρης του nude μακιγιάζ και προτιμάς να τονίζεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, επιχείρησε ένα smokey eyes σε σκούρες γκρίζες ή μαύρες αποχρώσεις μαζί με ένα έντονο κόκκινο ή μπορντώ κραγιόν και θα συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου!

  • Ατημέλητο κραγιόν 


Τέλος έχουμε το "smugged lipstick" ή στα ελληνικά το ατημέλητο κραγιόν. Ξεχάστε τα έντονα περιγράμματα και τα παραφουσκωμένα χείλη που έκαναν ορισμένες να μοιάζουν με aliens. Το κραγιόν δε χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο και τα χείλη αρκεί να έχουν ένα χρώμα πάνω τους που να τα αναδεικνύει. Ένα φσουτ και φύγαμε χωρίς να περνάμε ώρες στον καθρέφτη πασχίζοντας για τις τέλειες γραμμές!!

Αυτά ήταν τα make up trends από εμάς!! Να μην ξεχνάτε πως η κάθε μία είναι διαφορετική και δεν είναι ανάγκη να κάνουμε κάτι επειδή είναι στη μόδα. Εδώ απλά προτείνουμε λύσεις και ιδέες, γι' αυτό και θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε κι εσάς! Φιλιά!!

~Bastet~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου