Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Concealer battle -Αγαπημένα και μη concealer

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε?Ελπίζω να περνάτε ωραία. Σήμερα καθώς έκανα εκκαθάριση των καλλυντικών μου παρατήρησα πως έχω πολλά concealer, για την ακρίβεια περισσότερα από όσα χρειάζομαι. Έχω βάλει στόχο να μην αγοράζω κάποιο αν δεν τελειώσω αυτό που  έχω όμως ποτέ μα ποτέ δεν τον τηρώ! ( 'Ενα like όσες είστε concealer  junkies σαν εμένα :p).Σε αυτό το post λοιπόν θα σας μιλήσω για concealer αγαπημένα και μη. Ας μην πολυλογώ όμως πάμε να ξεκινήσουμε!


1.Mac Pro Longwear Concealer: Είναι το ακριβότερο concealer της συλλογής μου. Η τιμή του είναι στα 22,50 ευρώ. Βέβαια μπορείτε να επωφεληθείτε από το 20% που βάζει συχνά η Mac! Είναι ένα πραγματικά καλό concealer που αξίζει να δοκιμάσετε. Έχει  αρκετά καλή κάλυψη , είναι σταθερό και όταν στεγνώνει γίνεται ματ. Επίσης διαρκεί πραγματικά πολύ καθώς η ποσότητα που χρειάζεστε είναι πολύ μικρή. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω και γι αυτό το λόγο δεν ξέρω αν θα το ξανά αγόραζα, είναι η αντλία που έχει η οποία βγάζει παραπάνω προϊόν από ότι χρειάζεσαι. Θεωρώ πως είναι ένα αρκετά ακριβό concealer για να σπαταλάς τόσο προϊόν!

Βαθμολογία: 8,5/10

2.Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer: Είναι ένα από τα αγαπημένα μου concealer. Η εταιρεία catrice πιστεύω πως βγάζει από τα πιο οικονομικά και καλά concealer της αγοράς! Έχει αρκετά καλή κάλυψη και παράλληλα φωτίζει την περιοχή των ματιών. Στεγνώνει επίσης ματ αλλά το καλύτερο? Είναι αδιάβροχο, πραγματικά δεν πάει πουθενά! Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Η τιμή του είναι στα 3,99 ευρώ πραγματικά πολύ χαμηλή γι αυτό που προσφέρει.

Βαθμολογία:8/10

3.Catrice Camouflage Cream Concealer: Είναι το πιο καλυπτικό concealer της συλλογής μου! Η κάλυψη του είναι πολύ καλή. Είναι ιδανικό για όσες έχουν ατέλειες στο πρόσωπο ή προβλήματα ακμής. Παρόλα αυτά, το θεωρώ λίγο βαρύ για κάτω από τα μάτια καθώς κάθεται στις λεπτές γραμμές. Γι αυτό το χρησιμοποιώ τοπικά σε κάποιο σπυράκι και για κάτω από τα μάτια προτιμώ την υγρή εκδοχή του που ανέφερα παραπάνω! Η τιμή του επίσης πολύ χαμηλή! Μόλις 3,39 ευρώ.

Βαθμολογία: 8/10

4.Essence Stay All Day 16h Long Lasting Concealer: Το concealer αυτό μπορώ να πως δεν μου άρεσε. Δεν έχει ιδιαίτερη κάλυψη και παρέχει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα φωτίζοντας μόνο το βλέμμα! Επίσης δεν θεωρώ ότι διαρκεί 16 ώρες! Η τιμή του είναι στα 3,19 ευρώ.

Βαθμολογία: 5/10

5.Sixteen Cosmetics Liquid Concealer: Επίσης ένα concealer που δεν θα ξανά αγόραζα. Έχει  περισσότερη κάλυψη από αυτό της essence. Σαν σύσταση είναι πολύ λιπαρό, ναι μεν απλώνεται πολύ εύκολα κάτω από τα μάτια όμως δεν είναι καθόλου σταθερό σαν προϊόν! Μετακινείτε πολύ εύκολα ακόμα και αν το σετάρεις με πούδρα. Τέλος, έχει μια έντονη μυρωδιά που με ενοχλεί θα έλεγα. Η τιμή του στα 2,30 ευρώ.

Βαθμολογία: 5/10

6.Maybeline Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Concealer: Αγαπημένο προϊόν! Είχα ακούσει τόσα γι αυτό το concealer και τον τελευταίο χρόνο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα έτρεξα να το πάρω!Η εφαρμογή του γίνεται με το σφουγγαράκι που έχει ενσωματωμένο. Πιστεύω πως απλώνεται τέλεια με αυτό,  πραγματικά βελούδινα όμως δεν θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο για λόγους υγιεινής. Η κάλυψη του είναι πολύ καλή και παράλληλα φωτίζει πολύ ωραία. Σαν σύσταση είναι αρκετά ενυδατικό χωρίς να κάθεται στις λεπτές γραμμές. Προσωπικά το σετάρω με λίγη πούδρα για μεγαλύτερη διάρκεια. Κάτι τελευταίο που δεν μου άρεσε είναι πως τελειώνει αρκετά γρήγορα με λίγες χρήσεις.Η τιμή του είναι στα 8-9 ευρώ.

Βαθμολογία:8,5/10

7.Seventeen Ideal Cover Liquid Concealer: Ένα λεπτόρρευστο concealer ιδανικό για να δώσεις φως στην περιοχή των ματιών και του προσώπου σου..Δεν μου αρέσει τόσο ως προς την κάλυψη γιατί γκριζάρει αρκετά. Γενικά δυσκολεύτηκα να βρω την κατάλληλη απόχρωση στην seventeen καθώς οι περισσότερες είναι πολύ λευκές,κίτρινες και πορτοκαλί. Η τιμή του είναι στα 12,70 ευρώ.

Βαθμολογία: 7/10

8.Bourjois Healthy Mix Concealer: Ένα concealer που αγαπώ μαζί με το foundation της ανάλογης σειράς. Η κάλυψη του είναι μέτρια, ιδανική για όσες δεν έχετε έντονο πρόβλημα και θέλετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Φωτίζει υπέροχα την περιοχή των ματιών. Η υφή του είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε concealer. Είναι βελούδινη, απλώνεται υπέροχα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Είναι ένα concealer που θα σας κρατήσει για πολύ καιρό καθώς χρειάζεται απειροελάχιστη ποσότητα. Επίσης είναι πολύ σταθερό και διαρκεί για πολλές ώρες. Η τιμή του είναι γύρω στα 13 ευρώ.

Βαθμολογία: 8/10

9.Loreal True Match Skin Tone Matching Correcting Concealer: Ένα αρκετά καλό concealer. Καλύπτει αρκετά καλά και η απόχρωση του είναι ιδανική για μένα. Διορθώνει τους μαύρους κύκλους και φαίνεται πολύ φυσικό! Κάτι που δεν μου άρεσε είναι πως δεν έχει καλή διάρκεια. Η τιμή του είναι γύρω στα 7-9 ευρώ.

Βαθμολογία: 7,5/10

Επόμενο στη wish list μου είναι το L.A Girl Pro Concealer. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτό. Εσάς ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο? Θα χαρώ πολύ να το δοκιμάσω! Φιλιά!
~Lainey~

2 σχόλια:

  1. Υπέροχο review!!Έχω δοκιμάσει τα 2 της catrice και της essence και με κάλυψες πλήρως!!Συμφωνώ απόλυτα :)Θα ήθελα να δοκιμάσω και της Maybelline,για το οποίο έχει γίνει χαμός!!Πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!Είναι πολύ καλό!2 σε 1 και κάλυψη και φως!Αξίζει να το δοκιμάσεις!Φιλάκια :)

      Διαγραφή