Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Me now 12 μολύβια χειλιών - review

Γεια σας κορίτσια!!

Καθώς ετοιμαζόμουν, παρατήρησα αυτά τα μολυβάκια που πραγματικά χρησιμοποιώ καθημερινά πριν ξεκινήσω για δουλειά. Δεν είναι άλλα λοιπόν από τα μολυβάκια true lips
της Me Now, η οποία είναι κινέζικη μάρκα, που πράγματι με έκανε να νιώθω ένα δισταγμό πριν τα αγοράσω, αλλά πραγματικά χαίρομαι που το έκανα. Καταρχάς τα μολύβια είναι 12 κι έρχονται σε μία αρκετά χαριτωμένη συσκευασία για την τιμή τους. Σαν υφή είναι αρκετά σκληρά, που έχουν όμως καλή απόδοση χρώματος με μεγάλη διάρκεια! Διαρκούν τουλάχιστον 4 ώρες, δεν είναι όμως αδιάβροχα (αν φάτε θα χρειαστεί μία μικρή ανανέωση).
Τα χρώματα είναι πολλά και καλύπτουν μεγάλη γκάμα, περιλαμβάνοντας : ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, τριανταφυλλί, απαλό μωβ και αρκετές nude αποχρώσεις στο χρώμα των χειλιών που αγαπώ ιδιαίτερα. Η τιμή του πακέτου για τα 12 μολύβια είναι πραγματικά πάρα πολύ χαμηλή αν λάβεις υπόψιν την ποιότητα και τη χρωματική τους απόδοση! Μπορείτε να τα προμηθευτείτε μόνο ηλεκτρονικά (από ebay, amazon, wish κτλ) και θα τα βρείτε γύρω στα 3-5 ευρώ, αναλόγως τον προμηθευτή. Προσωπικά θα τα αγόραζα ξανά και ξανά, πραγματικά αξίζει να τα δοκιμάσετε!! Φιλιά πολλά!!


  • Βαθμολογία: 8/10
~Bastet~

2 σχόλια:

  1. Οι αποχρώσεις φαίνονται υπέροχες!!Γενικά δυσκολεύομαι να βρω οικονομικά και καλά μολύβια χειλιών,οπότε θα τα έχω υπόψιν μου!Ευχαριστούμε για το review :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ όμορφες οι αποχρώσεις ειδικά οι nude!Αν τα δοκιμάσεις θα χαρώ να μου πεις τη γνώμη σου!φιλιά!:)

      Διαγραφή