Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Τέλος στα σκασμένα χείλη!


Καλησπέρα φίλες!

Τώρα που ο καιρός αγρίεψε, και "winder is coming" πολλές από εμάς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των αφυδατωμένων και σκασμένων χειλιών. Πόσες φορές προσπαθούμε να βάλουμε το αγαπημένο μας matt κραγιόν (συμβουλές για σωστή και διαρκή εφαρμογή του κραγιόν εδώ)  και δε μπορούμε να κάνουμε τέλεια εφαρμογή επειδή υπάρχουν αυτά τα ενοχλητικά πετσάκια; Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη σωστή φροντίδα και ενυδάτωση των χειλιών μας.

1. Νερό: Μπορεί να ακούγεται γραφικό μα μόνο έτσι τα χείλη μας θα παραμείνουν ενυδατωμένα και σε καλύτερη κατάσταση. Πιείτε λοιπόν όσο περισσότερο μπορείτε καθημερινά για το καλό όχι μόνο των χειλιών αλλά ολόκληρου του οργανισμού σας!

2. Scrub και απολέπιση: Μπορεί τα χείλη μας να είναι πολύ ευαίσθητα όμως με απαλές κινήσεις και μεθοδικά μπορούμε να εφαρμόσουμε λίγο από το scrub που οι ίδιες μπορούμε να φτιάξουμε με μέλι και ζάχαρη. Το μέλι θρέφει κι ενυδατώνει ενώ οι κόκκοι της ζάχαρης βοηθούν για το απαλό μασάζ.(Μπορείτε αντί για μέλι να χρησιμοποιήσετε κάποιο έλαιο της επιλογής σας, προσωπικά λατρεύω το λάδι καρύδας και το αμυγδαλέλαιο γι αυτή τη χρήση).

3. Οδοντόβουρτσα: Αν βαριέστε τα πολλά-πολλά απλά βάλτε λίγο μέλι στην οδοντόβουρτσά σας και τρίψτε απαλά τα χείλη σας για λίγα λεπτά. Τα πετσάκια θα εξαφανιστούν και τα χείλη θα είναι βελούδινα.

4. Φακελάκια τσαγιού: Αν σας αρέσει το τσάι (όπως εμάς), κρατήστε το φακελάκι που χρησιμοποιήσατε και τοποθετήστε το στα χείλη σας για περίπου 5 λεπτά. Τα χείλη σας θα σας ευγνωμονούν. 

5. Αγγούρι: Τοποθετήστε φέτες αγγουριού στα χείλη, αντισταθείτε για 5 λεπτά χωρίς να τα φάτε, και θα δείτε τα χείλη σας πιο ενυδατωμένα από ποτέ. 

6.Lip balm:Τελευταίο και πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε συνεχώς τα χείλη σας με το αγαπημένο σας ενυδατικό χειλιών.Για καλύτερα και πιο δραστικά αποτελέσματα προτιμήστε αγνή κεραλοιφή η οποία κάνει θαύματα! :)

Σκασμένα χείλη τέλος λοιπόν!! Φιλήστε άφοβα!! :)


~Bastet~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου