Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Πως θα κάνετε το κραγιόν σας να διαρκέσει περισσότερο

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε?Μιας και φθινοπώριασε ήρθε ο καιρός για να φορέσουμε όλες τα σκούρα κραγιόν που τόσο αγαπάμε.Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για κάποια tips έτσι ώστε να κάνουμε το  κραγιόν μας να διαρκέσει περισσότερο,χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώσουμε κάθε τρεις κ λίγο!Τα βήματα είναι απλά πάμε να ξεκινήσουμε!



1)Απολέπιση:Ένα πολύ σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν θέλουμε να φορέσουμε ένα έντονο κραγιόν και τα χείλη μας να δείχνουν βελούδινα είναι μια καλή απολέπιση!Φτιάξε το δικό σου scrub με λίγη ζάχαρη και μέλι και τρίψε απαλά τα χείλη σου! Ξέβγαλε με νερό και θα δεις τα χείλη σου πιο μαλακά από ποτέ!

2)Ενυδάτωση:Είτε έχεις ξηρά χείλη είτε πρόκειται να βάλεις ένα πιο στεγνό κραγιόν, δεν πρέπει να ξεχνάς να ενυδατώνεις τα χείλη σου με το αγαπημένο σου lip balm!

3)Μολύβι:Αφού ενυδατώσεις τα χείλη σου, πέρασε ταμποναριστά με ένα χαρτομάντηλο για να φύγει η έξτρα ποσότητα.Συνέχισε με το περίγραμμα!Άπλωσε ένα μολύβι στον ίδιο χρωματικό τόνο με το κραγιόν σου σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου.Έτσι ακόμα κι αν αρχίσει να φεύγει το κραγιόν θα έχει μείνει το μολύβι σε μορφή stain!

4)Κραγιόν:Άπλωσε το  κραγιόν σου με τη βοήθεια ενός πινέλου.Ένα πινέλο έχει μεγαλύτερη ακρίβεια και βοηθάει στο να γεμίζει καλύτερα όλα εκείνα τα κενά σημεία των χειλιών.Αφού έχεις περάσει την πρώτη στρώση πέρασε ταμποναριστά με ένα χαρτομάντηλο για να πάρεις την έξτρα ποσότητα κραγιόν και ξαναπέρασε μια δεύτερη φορά.Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το κραγιόν σου ακόμα πιο σταθερό!

5)Extra tip:Με ένα πινέλο και λίγο concealer σχημάτισε το περίγραμμα εξωτερικά των χειλιών έτσι ώστε να δείχνουν πιο καλό σχηματισμένα.Κλείδωσε το concealer με λίγη πούδρα για να μην αφήσει το μολύβι να τρέξει.

Αυτά ήταν λοιπόν τα βήματα κορίτσια!Εσείς έχετε κάποιο tip να μοιραστείτε μαζί μας?Να περνάτε όμορφα,Φιλιά!

                                                                                                                             ~Lainey~

2 σχόλια: